Student Tracker voor basisonderwijs

Voor het basisonderwijs bieden wij de Student Tracker. Hiermee kunnen leerkrachten in de klas met de meegeleverde App snelle waarnemingen zoals sociaal emotionele zaken van de leerlingen snel vastleggen.

Leerlijnen en doelen

Leerlijnen en doelen kunnen eenvoudig worden geconfigureerd. De leerkracht kan op elk moment de voortgang van een leerling zien en als er weel een subdoel is behaald dit bijwerken.

Geen extra werk

Door dit tijdens de les te doen kost dit na lestijd geen tijd meer.  Dankzij de leerlijn registratie is altijd direct te zien hoe ver de leerling is met een bepaald onderwerp. En hoe leuk is het om tijdens de lessen af en toe een foto met de app vast te leggen hoe een kind speelt of een mooi werkje heeft afgeleverd.

Rapportage

Per leerling wordt zo gedurende het schooljaar een uniek document opgebouwd dat met een druk op de knop omgezet kan worden in een fraaie presentatie of desgewenst een PDF document voor de ouders/verzorgers.

Overdracht

Tevens kunnen overdrachtsmomenten worden bijgehouden zodat ook bij wisseling van leerkracht of bij parttimers de leerkracht direct zicht heeft hoe ver een klas is en wat er al is gedaan.