Achtergrond

Over Globe Software
In 2005  zijn wij gestart met het ontwikkelen van commerciële toepassingen voor Google Earth en Google Maps. In een rap tempo hebben we destijds grote organisaties waaronder  KLM, Funda, ERA, ABN AMRO, DTG, Hotels.com, D-Reizen en tientallen gemeentes mogen helpen hun gegevens te publiceren via Google Earth en Google Maps.

EarthConnector
Bij alle toepassingen maakten we gebruik van een in de loop der tijd in eigen beheer ontwikkelde standaard module, de EarthConnector. Met de EarthConnector suite kunnen we zeer snel een project realiseren en informatiestromen koppelen.

Apps
Vanaf 2008 gingen we ons ook richten op het beschikbaar stellen of verzamelen van informatie op locatie via Apps. Ook hier waren we een van de eerste in. De EarthConnector is daartoe uitgebreid met  mobiele mogelijkheden waarmee Apps kunnen worden geconfigureerd en voorzien van actuele informatie zonder steeds een hele nieuwe App te ontwikkelen.

Wij leveren  klanten Apps waarmee ze activiteiten die buiten plaatsvinden ook buiten kunnen afhandelen.

Standaard componenten
Dankzij het gebruik van slimme standaard componenten zoals de EarthConnector kan een toekomstvaste oplossing worden gerealiseerd binnen een steeds veranderend ICT landschap.

In de jaren daarop hebben we tal van standaard (veelal cloud georienteerde) modules ontwikkeld die in diverse segmenten worden toegepast waaronder overheid, bedrijfsleven en educatie.  Kenmerk is dat alle toepassingen die we nu als standaard oplossingen aanbieden allemaal vanuit de praktijk zijn ontwikkeld waardoor ze eenvoudig in het gebruik zijn zonder fratsen of veel te kostbare implementatie trajecten.

Keep it simple!
Doelstelling is altijd te blijven innoveren en niet moeilijk doen als het makkelijk kan.

Onze meest populaire  direct toepasbare oplossingen aan treft u aan onder menu ‘Oplossingen’. Zoekt u iets wat niet in deze lijst wordt genoemd schroom niet om eens contact met ons op te nemen. Als we samen mogelijkheden zien om uw idee te realiseren en wellicht breder toepasbaar te maken ontstaat er een win-win situatie.